ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

Blog

65 nevjerovatnih fotografija iz New Yorka

New York. O njemu se mogu gledati filmovi i čitati knjige, ali priču koju on čovjeku, što na njemu odluči izlizati đonove cipela, šapne na uho, tu priču nećete nigdje čuti. Ova galerija je u proporcijama s onih nekoliko rečenica što stoje na koricama jedne knjige, u ovom slučaju autobiografije New Yorka.

Iz štosa od preko 2000 fotografija, napravljenih na iPhoneu 8 u januaru i februaru 2018. godine, izvukao sam najljepše i presvukao ih Lightroom presetima mog prijatelja Radoša, inače sjajnog fotografa i kreativca iz Sarajeva. Od njega i dalje mnogo učim o fotografiji.
Ako tražite inspiraciju na bojnom polju gdje se pritiska okidač fotoaparata, morate ga upoznati. Nesebično dijeli svoje znanje širom Instagram svemira.

Na dno svake fotografije dodao sam lokaciju ili kratki nesmarajući opis. Fotografija k’o fotografija, šapuće, nemam ja tu šta mnogo pisati. Detaljniji izvještaj napravit ću u narednom blogu o New Yorku, s fotografijama nastalim 2016. i 2019. godine.

A sada uživajte i javite mi obavezno na Instagramu kako vam se čine fotografije.

I to bi bilo to. “Nevjerovatno” iz naslova je “moje subjektivno”, naravno.
Za kraj, ostavit ću nekoliko odličnih Instagram profila koje posjetim kada poželim glodati najukusniji beton na svijetu:

Pictures of New York
NYC ONE CAPTURE AT A TIME
What I Saw in NYC
New York Live with Mickey
Mayk

Bonus
Veliki gospodin s Youtube kanala Nomadic Ambience nevjerovatno prenosi atmosferu iz New Yorka:

podijeli s prijateljima

Facebook
WhatsApp
Twitter
Sandro SLAVNIĆ

Sandro SLAVNIĆ

©SANDROTELLINGSTORIES

čitaj slijedeće

Košarica
Trgovina
Wishlist
0 artikala Košarica
Moj račun

sandrotellingstories